Opdracht

Een persoonlijk interieurontwerp is mogelijk op elke schaal, of dit nu particulier of zakelijk is. Het honorarium is afhankelijk van de omvang van de opdracht.

Heleen Horsten komt graag bij u langs voor een kennismaking en bespreekt wensen, behoeften en mogelijkheden. Inventarisatie van deze uitgangspunten zijn de basis voor het schetsen van plattegronden, verlichtingsplan en  maatwerkmeubilair. Concrete voorstellen voor kleuren en materialen vormen een compleet plan voor stoffering, meubilering en verlichting. Deze voorstellen worden aan de opdrachtgever gepresenteerd en in overleg worden keuzes gemaakt. Kosten voor het project worden begroot en – indien gewenst-  afspraken gemaakt bij diverse leveranciers.

Bij Mooi Binnen is alles wat met uw interieur te maken heeft in goede handen. Een team van specialisten en  betrokken vakmensen, zoals een meubelmaker, stoffeerder, gordijnatelier, interieurtimmerman en vloerenspecialist wordt ingeschakeld. Zelfs een kunstschilder en fotograaf kunnen hierbij betrokken worden. Mooi Binnen voert – indien gewenst- ook het management over de uitvoering van het project.